تنها تولید کننده ی کلایمر در ایران

کلایمر در حقیق یک نوع بالابر است که دارای سبد مخصوص به طول 2 تا 6 متر بوده و از این دستگاه می شود برای تمیزکاری نما، تعمیرات نما ساختمان، بالابردن مصالح ساختمان، جا به جایی تجهیزات کارگاهی و … استفاده کرد. کلایمر در واقع جایگزین مناسبی برای داربست های ساختمانی می باشد که نصب این داربست ها علاوه بر هزینه زیاد، اتلاف وقت، بسیار خطرناک می باشد.

| کلایمر چیست |

کلایمر معمولا با در نظر گرفتن نوع کاربری ظرفیت کاری، ضریب امنیت در انواع و اندازه های گوناگون انجام می شود. طراحی کلایمر را می توان به سه دسته کلی نفربر-حامل مصالح-تجهیزات و سکوی اجرای عملیات تقسیم بندی کرد. این نوع دستگاه  دارای انواع مختلف سیستم امنیتی می باشد که در مواقع اضطراری از سقوط دستگاه جلوگیری خواهد کرد. علاوه بر سیستم امنیتی که بروی عملکرد کابل اصلی دستگاه تاثیر می گذارد ، کابل امنیتی مستقل دیگری نیز وجود دارد که توسط یک سیستم ترمز در مواقع اضطراری که سیستم های امنیتی موجود عمل نمیکنند وارد عمل شده و کل مجموعه را قفل می کند.

اصولا کلایمر ها به صورت مدولار طراحی و ساخته شده اند و اغلب قطعات دستگاه به صورت 5 مهره بهم متصل می شوند. سهولت نصب و راه اندازی-حمل و نقل سریع-قابلیت مونتاژ، راحت ترین مزیت کلایمر نسبت به دیگر سیستم ها از جمله داربست می باشد.

کلایمر ها بسته به ارتفاع سازه و وزن کاری به صورت برقی و دستی ساخته میشود. یعنی دستگاه هم می تواند به صورت برقی و هم به صورت نیروی برق حرکت کند.  کلایمرهای دستی معمولا برای سازه هایی با ارتفاع کم و بسته به نوع حرکتی از سرعت و ظرفیت کاری کم تری برخوردار است.

کلایمر ها از لحاظ نقطه حرکتی به دو دسته حرکت عمودی و حرکت عمودی جانبی تقسیم می شوند. در نوعی از کلایمر با حرکت عمودی، پایه های دستگاه در بالای دستگاه قرار میگیرند و به وسیله بکسل به موتور وینچی داخل سبد متصل است و دستگاه را در مسیر عمودی حرکت می دهند. نوعی دیگر از کلایمر ها دارای ریل هایی هستند که به صورت عمودی از بالای ساختمان به زمین نصب شده و به وسیله مهارهایی به بدنه سازه متصل می شوند و دستگاه بروی این ریل ها به حرکت در می آید. این نوع از کلایمر ها دارای سیستم امنیتی بیشتری هستند.

بکسل کلایمر

سیم بکسل در واقع طناب فولادی است که از سه جز اصلی مغذی، لایه سیم و سیم ایجاد می شود. و از تابیده شدن چند عدد لایه سیم یا همان رشته سیم به دور مغذی در مرکز تشکیل می شود. سیم بکسل بسته به نوع کاربرد و شرایط محیطی در دو جنس استیل  و فولاد تولید می گردد.

سیم بکسل کلایمری دارای بافتی بسیار خصا می باشد. بگونه ای که از ترکیب دو بافت سیم بکسل وارینگتون و سیل در تولید آن ها استفاده می شود. سیم بکسل های کلایمری دارای حداکثر مقاومت سایشی است.

کلایمر جایگزین داربست

  • کلایمر ضریب اطمینان بسیار بالایی دارد بدلیل استفاده از سیستم های مختلف امنیتی
  • توجه اقتصادی بسیار مناسب و بازگشت سرمایه در کوتاه مدت
  • امکان نصب آسان و سریع و قابلیت جابه جایی بسیار ساده
  • کارایی بسیار بالا و افزایش سرعت عملکرد کاربران
  • بهره مندی از اسکلت مقاوم در برابر نیروهی اضافی مخرب
  • دارای ترمز مگنتی الکترو موتور

  معایب داربست

  • اغلب حوادث در ساختمان ناشی از سقوط از داربست فلزی است
  • عملیات داربست بندی بسیار زمان بر است و کار مشکلی است
  • به طور کلی استفاده از داربست بیش از 35 درصد از حوادث ناشی از کار را به خود اهپختصاص می دهد

انواع کلایمر

به طور کلی کلایمر ها به دو نوع تقسیم بندی می شوند :

  • کلایمر دستی (مکانیکی)
  • کلایمر برقی
  • کلایمر مکانیکی

کلایمر مکانیکی یا دستی از نوع ساده بالابرهای می باشد که جایگزین داربست هستند که در آن‌ها حرکت سبد با نیروی دست انجام می‌گیرد. کارگران با چرخاندن وینچی که به سیم‌های نگهدارنده بالابر متصل است، کلایمر را به حرکت در می‌آورند. با کمک نیروی دست و چرخاندن وینچ می‌توان کلایمر را به بالا و پایین حرکت داد. معمولاً کلایمر های مکانیکی قابلیت حرکتی عرضی به سمت چپ و راست را ندارند و از طرفی دشوار بودن کار با آن‌ها باعث می‌شود تا در ساختمان‌های با ارتفاع زیاد نتوان از آن‌ها استفاده کرد. با این حال می‌توان از نمونه‌های بزرگ آن برای ارتفاع کم یا دسترسی به طبقات محدود استفاده کرد و حتی از کلایمرهای دستی بزرگ برای حمل دستگاه‌هایی مانند دستگاه فوم بتن کارفرما نیز استفاده می‌شود.

  • کلایمر برقی

کلایمر برقی نوع دیگری از بالابرهایی می باشد که جایگزین داربست برای نگهداری از نمای ساختمان‌های بلند مرتبه است که با کمک سیستم الکترو موتور کار می‌کند. در این نوع از کلایمر یک سیستم موتور برقی کار بالا و پایین بردن سبد را انجام می‌دهد و کارگران می‌توانند با استفاده از کلیدهای مخصوص به هدایت کلایمر بپردازند. کار با یک کلایمر برقی معمولی بسیار ساده‌تر از کلایمر های مکانیکی است و هدایت آن‌ها در جهت‌های مختلف امکان پذیر است.

نحوه نصب کلایمر

در اکثر پروژه‌های مربوط به ساختمان‌های بلند می‌توان خرید یا اجاره کلایمر را در نظر گرفت و تقریباً محدودیتی برای نصب آن‌ها وجود ندارد. فرآیند نصب کلایمر با نصب سازه‌های روی بام شروع می‌شود. این سازه‌ها شامل، سبد به همراه وزنه‌های تعادل، ستون، تیر یا بازوی مربوط به نقاط آویز، خرک تعادل یا تکیه گاه، بکسل های ضد خیز است. علاوه بر این در انواع ریلی باید ریل گذاری نیز روی سقف انجام گیرد. در مرحله بعدی نوبت به نصب سبد حمل نفرات کلایمر می‌رسد که شامل جعبه برق، ترمزهای اضطراری، کابل برق، کابل جمع کن، سیستم سنکرونیزور و … است. در هنگام نصب کلایمر توجه به طول باز و وزنه‌های لازم برای کلایمر اهمیت زیادی دارد. همچنین انتخاب نوع موتور و الکتروگیربکس نیز باید با توجه به ظرفیت دستگاه انجام گیرد. از آن جایی که نصب کلایمر یک کار تخصصی است، توصیه می‌کنیم فرآیند نصب آن را به کارشناسان با تجربه بسپارید.

 

آدرس کارخانه . کیلومتر ۳ بزرگراه امام رضا سه راه سیمان شهرک عقیق امام رضا پلاک ۳۹

آدرس کارخانه ۲ خیابان دماوند منطقه صنعتی اتحاد خیابان پنجم شیدایی پلاک ۲۵

دانلود کاتالوگ

تمام حقوق  این وبسایت متغلق به  پارس بسکت می باشد | طراح آموزشگاه علمینه

برای دیدن محصولاتی که می خواهید، شروع به تایپ کنید.